Политика за Поверителност

В ЕС Репортер ние сме ангажирани с опазването и съхраняването на личните данни на нашите посетители ..

Тази Декларация за поверителност се обяснява какво се случва с лични данни, които ни предоставяте, или че ние събираме от вас, като същевременно да посетите нашия сайт.

Ние се актуализира тази политика от време на време, така че моля не се преразгледа тази политика редовно.

Информацията, която събираме

В движение и поддържането на нашия сайт може да събираме и обработваме следните данни за вас:

  1. Информация за използването на нашия сайт, включително подробности за вашите посещения като разгледани страници и ресурси, до които имате достъп. Тази информация включва данни за трафик, данни за местоположение и други данни за комуникация.
  2. Информацията е предоставена доброволно от вас. Например, когато се регистрирате за информация или да направите покупка.
  3. Информация, която предоставяте, когато комуникирате с нас с всякакви средства.

Използване на Cookies
Cookies предоставят информация относно компютъра, използван от един посетител. Ние може да използваме бисквитки, където е подходящо, за да се събере информация за вашия компютър, за да ни помогне да подобрят нашия уебсайт.

Ние може да се събере информация за ползването ви на Интернет с помощта на бисквитката. Когато се използва, тези бисквитки се изтеглят на компютъра ви и се съхраняват на твърдия диск на компютъра. Тази информация няма да ви идентифицира лично. Това е статистически данни. Тази статистическа информация не разкрива никакви лични данни, каквито и

Можете да регулирате настройките на вашия компютър, за да намалее всички бисквитки, ако желаете. Това може лесно да бъде направено чрез активиране на отхвърляне бисквитки настройка на вашия компютър.

Нашите рекламодатели могат да използват бисквитки, върху които ние нямаме контрол. Такива бисквитки (ако се използва) ще бъдат изтеглени след като кликнете върху реклами на нашия уебсайт.

Използване на Вашата информация

Ние използваме информацията, която събираме от вас, за да предоставим на нашите услуги за вас. В допълнение към това, ние може да използва информацията за един или повече от следните цели:

  1. Да се ​​предостави информация за вас, че сте поискали от нас, свързани с нашите продукти или услуги.
  2. Да се ​​предостави информация за вас, свързана с други продукти, които могат да представляват интерес за вас. Тази допълнителна информация ще бъде предоставена само когато сте се съгласили да получават такава информация.
  3. За да ви информира за всички промени в нашия сайт, услуги или стоки и продукти.

Ако преди това сте закупили стоки или услуги от нас, ние може да ви предостави подробности за подобни стоки или услуги, или други стоки и услуги, които може да интересува.

Когато вашето съгласие е било предвидено предварително, ние може да позволи на избрани трети страни да използват вашите данни да им се даде възможност да ви предоставим информация за несвързани стоки и услуги, които смятаме, че може да те заинтересува. Когато е предвидено такова съгласие то може да бъде оттеглено от вас по всяко време.

Съхраняване на Вашите лични данни

В операционната нашия сайт може да се наложи да прехвърляте данни, които събираме от вас да локации извън Европейския съюз за обработка и съхранение. Чрез предоставяне на Вашите лични данни за нас, вие се съгласявате с това прехвърляне, съхранение или преработка. Ние правим всичко най-голямо, за да се гарантира, че са предприети всички разумни стъпки, за да се уверите, че данните ви се обработва съхранява здраво.

За съжаление изпращането на информация чрез интернет не е напълно сигурна и по повод могат да бъдат засечени такава информация. Ние не можем да гарантираме сигурността на данните, които сте избрали да ни изпратите по електронен път, Изпращане на такава информация е изцяло на свой собствен риск.

Разкриване на Вашата информация

Ние няма да разкрием вашата лична информация на друго лице, различно от в съответствие с тази Декларация за поверителност и при обстоятелствата, посочени по-долу:

  1. В случай, че ние продаваме всички или част от нашия бизнес в полза на купувача.
  2. Когато ние се изисква от законодателството право да разкрива вашата лична информация.
  3. За допълнителна защита на измами и намаляване на риска от измами.

Гражданска Links
От време на време можем да включва връзки към трети страни на този сайт. Когато ние се осигури връзка, това не означава, че ние подкрепя и не одобрява политиката, че на сайта си към посетителите на личния живот. Вие трябва да преразгледа своята политика за конфиденциалност преди изпращането им с всички лични данни.

Достъп до информация

В съответствие със Закона за защита на личните данни 1998 имате право на достъп до всяка информация, която ние смятаме, свързана с вас. Моля, имайте предвид, че ние си запазваме правото да налагат такса от £ 10 за покриване на разходите, направени от нас в ви предоставя информацията.

Връзка с нас

Моля, не се колебайте да се свържете с нас по отношение на всички въпроси, свързани с настоящата Декларация за поверителност при publisher@eureporter.co